Huisdieren

Als groot dierenliefhebber nemen dierenportretten bij mij een speciale plek in. Ik werk van foto’s waarbij ik samen met u een foto selecteer die model staat voor het schilderij.

Samen met u bespreek ik graag het karakter van uw huisdier. Om diepte te krijgen in het schilderij werk ik met veel dunne lagen. Zodoende kan ik de portretten zo levensecht mogelijk maken.

De schilderijen zijn gemaakt in olieverf. U kunt kiezen uit een schilderij op paneel of portretlinnen. Kiest u voor portretlinnen dan wordt in overleg de zijkant mee geschilderd zodat u het schilderij ook zonder lijst op kunt hangen.

Huisdieren (postuum)

IMG_0804

Na het overlijden van uw huisdier ontstaat er een lege plek in huis.
Het leven gaat verder en de regelmaat die u had voor de verzorging van uw huisdier valt weg.

Ook het gemis wordt op vele manieren ervaren. Als blijvende herinnering maak ik graag een mooi schilderij van uw huisdier. Het schilderij, dat ik met veel geduld en toewijding maak, kan misschien de lege plek in huis een beetje opvullen.

Prijs

De prijs is afhankelijk van de gekozen techniek, afmeting en complexiteit van het werkstuk.  Voor meerdere dieren op hetzelfde schilderij en/of een uitgewerkte achtergrond wordt een meerprijs berekend.

Ervaringen van klanten

Opdracht Rex en Astor:
Rex en Astor in opdracht. Afmeting 80 x 100 cm.

“Na wat rondkijken voor wat meer mogelijkheden en een bezoekje aan de site: www.scharenburgportretschilder.nl besloot ik mijn opdracht aan Marianne toe te vertrouwen. In een bespreking werd alles helder en duidelijk toegelicht. Na een week kreeg ik een bericht met de vorderingen van het begin. Het zag er al veelbelovend uit. Dit was maar een “basis onbewerkte schets”. Kan je nagaan, dat was al mooi en vooral professioneel. Na een tijdje kreeg ik weer een bericht; bijna klaar. De periode van drogen en vernis brak aan. Het zag er erg mooi uit. Het is bijna niet te onderscheiden van echt, stralend en een sprekende uitdrukking. Mijn dochters en ik waren dik en dik tevreden en geven het cijfer 10. Nu nog een lijst uitzoeken en rekening houden met (na een jaar) een laatste vernis laagje.

Helemaal top.”

Dierenportretten

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt mij dan meer vertellen over uw wensen en ik kan  de mogelijkheden met u bespreken.

Voor contact kunt u hier klikken.